Liga 1

Arbitrul partidei Călărași - Chiajna a făcut meciul praf! „Centralul” e angajatul clubului Dinamo: „Chiar nu-l înțeleg”

Arbitrul Horia Mladinovici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Arbitrul bucureștean Horia Mladinovici a avut o zi proastă, cu multe greșeli de arbitraj în partida câștigată azi de Dunărea Călărași în fața Chiajnei, în prelungiri, scor 2-1.

Mladinovici a judecat corect faza din care Chiajna a deschis scorul la hențul lui Bourceanu, dar după acel moment s-a rupt firul:

  • în minutul 45, Cadamuro face henț în careu, dar arbitrul nu dă penalty. "Eu chiar nu-l înțeleg, mai ales că era foarte aproape de fază și vedea foarte bine ce s-a întâmplat acolo! E henț clar și sută la sută lovitură de la 11 metri pentru Călărași", spune Constantin Zotta, expert Telekom Sport.

  • în minutul 48, "centralul" greșește din nou. Calancea are un atac neglijent fără minge asupra lui Iloki. "Fault clar și penalty pentru Chiajna. N-ai cum să faci așa ceva!", e de părere Zotta.

  • în minutul 80 are loc ultima fază controversată. Marc îl faultează de două ori pe Mediop în careu, dar senegalezul continuă faza și nu cade. "Dacă era român... Așa, are altă mentalitate. Dacă ar fi căzut, era penalty clar și eliminare pentru Marc! Dacă Mediop cădea, era penalty fără discuție", a concluzionat fostul arbitru.

De amintit că Horia Mladinovici (34 de ani) e angajat la CS Dinamo, unde are grijă de condiția fizică a handbaliștilor clubului.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Deznodământ dramatic la retrogradare: Dunărea Călărași dă lovitura în prelungiri, 2-1 cu Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.