Liga 1

Mircea Rednic a băgat iar bani la Dinamo » Cu ce sumă a împrumutat clubul a doua oară

Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 februarie 2019

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, continuă să se implice și în situația financiară a clubului roș-alb, nu doar pe partea sportivă.

După ce a plătit prime jucătorilor după victoria cu Sepsi, 1-0, Mircea Rednic a ajutat din nou clubul Dinamo și le-a împrumutat oficialilor suma de 100.000 de euro, potrivit TV Telekom Sport.

Rednic, care încă nu primește salariu de la club, a mai împrumutat echipa și la începutul lunii ianuarie cu 200.000 de euro, bani pe care i-a recuperat din drepturile TV.

 „M-am dus la Rednic și i-am zis «Am nevoie să ne ajuți». Nu m-am dus să-l înnobilez și să-i spun «Hai la Dinamo ca să te fac cavaler Jedi». Am discutat cu alți conducători, dinamoviști, dar singurul care a vrut să vină a fost Rednic. Mi-a zis direct «vin». I-am spus «păi, stai! Nu pot să-ți dau 100.000 de euro». Și mi-a zis «Pui pe hartie ce poți să îmi dai și vin»”
Alexandru David, președinte Dinamo, la TV Digi Sport duminică

Citește și: 

Dinamo riscă să fie sancționată » Sepsi cere măsuri dure: „Fanii au dat dovadă de un comportament defăimător şi jignitor la adresa demnității umane”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.