Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cum s-a implicat Valentin Ceaușescu în transferul unui jucător la Steaua: „A trimis 200 de soldați în Combinat și 5 mașini ARO”

FOTO: masinanoastraaro.blogspot.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 februarie 2019

Constantin Cojocar a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada în care juca la Steaua, în anii 80, și despre cum s-a implicat Valentin Ceaușescu la echipă.

  • Vezi cum s-a implicat Valentin Ceaușescu în transferul lui Cojocar de la Corvinul la Steaua și cum a trimis 200 de soldați la Combinat.

„Valentin Ceaușescu venea în fiecare zi la echipă. Făcea baie cu noi, alerga cu noi. Nici nu încerca să se bage unde nu îi fierbea oala. Corvinul nu voia să îmi dea dezlegare de transfer la Steaua.

Atunci a vorbit cu primul secretar de la Hunedoara și a zis «Până mâine vreau dezlegarea lui Cojocar». Am înțeles că s-au trimis trimis 200 de solați ca să muncească un an în Combinat și 5 mașini ARO”, a declarat Constantin Cojocar la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Moment incredibil cu Mircea Lucescu: „Era antrenorul lui Dinamo și a intrat în vestiar la noi: «Acum v-ați găsit să jucați fotbal?»”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.