Tenis

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // VIDEO Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan s-au întors în țară! Secretul din spatele victoriei fabuloase cu Cehia: „Ne-a ajutat foarte mult, avea bătături în palme”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 February 2019

Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu au revenit în România, după calificarea în semifinalele Fed Cup în fața Cehiei, scor 3-2. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu nu au mai venit în țară, urmând să participe la turneul WTA din Doha.

  • Duelul România - Franța, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în weekendul 20-21 aprilie, în deplasare

Irina Begu: „Încă nu realizez ce am făcut, dar în următoarele zile sigur îmi voi da seama. Noi am început acest drum în urmă cu 5 ani, a fost un drum lung, dar a meritat. Acum suntem în semifinale. Sperăm să facem un rezultat și mai bun. Să ajungem în finală și să aducem acest trofeu în România”.

Monica Niculescu: „Am reușit cel mai bun tenis în Cehia. Doar cu un tenis de calitate puteam învinge în proba de dublu cea mai bună pereche din lume. Ne-a ajutat foarte mult că domnul Boc a venit în fiecare zi de la ora 13 și ne susținea, bătea în tobă, avea bătături în palme. Sunt foarte curioasă ce suprafață vor alege francezii”.

Ana Bogdan: „A fost foarte greu pe margine să stau și să mă uit. Atmosfera a fost incendiară. Le mulțumim susținătorilor noștri, în special domnului Boc, care a fost cel care a dat tonul. Îmi doresc din toată inima să joc cu Franța și să câștigăm”.

 

Citește și:

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Simona Halep a primit mesaj de la Kristina Mladenovic imediat după calificare » Ce i-a scris viitoarea rivală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.