Liga 1

DINAMO - BOTOȘANI // Conferință savuroasă a lui Valeriu Iftime: „Nu știți câte guri de votcă am luat” » E gata pentru Dinamo: „Dacă ei sunt câini răniți, noi suntem vulpi”

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  Monday, 11 February 2019

FC Botoșani s-a impus în fața Voluntariului, scor 1-0, și s-a apropiat la un punct de locurile de play-off. Patronul Valeriu Iftime e pregătit pentru meciul cu Dinamo din runda următoare. 

  • Dinamo - FC Botoșani e duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Astăzi A fost un meci frumos, dar interzis cardiacilor. E greu să ții de un 1-0. Credeți-mă, nu știți câte pastile sau câte guri de votcă am luat pentru a rezista.

Nu mă tem de arbitraj la meciul cu Dinamo. Nu cred deloc că cineva mai poate lucra în felul ăsta. Dacă Dinamo e câinele rănit, noi vom fi vulpea. Vom fi mai șireți decât ei. Nu mai au spiritul copiilor crescuți acolo. Au niște figuri pe acolo, care n-au idee ce înseamnă Dinamo.

Nu cred că ne vor bate. În opinia mea avem cel mai bun lot din istoria clubului Botoșani”, a declarat Iftime într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Formația lui Liviu Ciobotariu e la un singur punct de play-off! Cum arată acum clasamentul Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.