Liga 1

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Căpitanul Pintilii spune lucrurilor pe nume: „Încă nu înțelegem exact ce vrea Teja de la noi”

Mihai Pintilii // Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 February 2019

Mihai Pintilii, căpitanul lui FCSB, a revenit pe teren în meciul cu Hermannstadt, 3-0, după 5 luni de absență din cauza unei accidentări și a vorbit despre antrenorul Mihai Teja. 

„A fost greu pentru mine, încă n-am ritm. Ușor, ușor sper să fie bine. În mod normal, eu trebuia să joc ultimele 20 de minute, dar a fost bine că m-am încălzit cum trebuie și am intrat de la început.

Mă bucur pentru Hora că a înscris, mă bucur pentru jocul colegilor mei. Probabil a fost o presiune pusă din partea patronului, dar în vestiar atmosfera e bună”, a declarat Pintilii la Look Sport.

Întrebat dacă Teja a reușit să-și implementeze stilul de joc la FCSB, Pintilii a surprins: „Mai e mult de lucru. Mihai Teja are doar o lună de când e cu noi. Încă nu înțelegem exact ce vrea el”.

„Sunt mândru că port această banderolă. E o onoare pentru oricine. Mă bucur că o port din nou”
Mihai Pintilii

Vezi și:

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // VIDEO+FOTO Show cu Hermannstadt » FCSB se impune cu 3-0 și se apropie la 3 puncte de CFR Cluj! Cum arată clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.