Stranieri

Eșec în derby pentru Stanciu! Cum s-a descurcat românul la primul meci în fața propriilor fani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 februarie 2019

Al Nassr a câștigat derby-ul cu Al Ahli, în deplasare, scor 2-1. Nicolae Stanciu a fost titular la gazde, a jucat 66 de minute, a încercat de câteva ori poarta, de fiecare dată fără succes.

În minutele 13 și 25 românul a căutat poarta. Prima dată a șutat pe jos, însă goalkeeperul a reținut fără probleme. Apoi a ajuns târziu la o minge, iar execuția sa s-a dus pe lângă poartă.

Al Nassr a deschis scorul în minutul 45+1, când Hamdallah a marcat cu capul. Câteva minute mai târziu Stanciu i-a pus mingea în cap unui coechipier, după o centrare perfectă din corner, însă portarul oaspeților a făcut minuni din nou.

Bară, Stanciu!

Al Soma a restabilit egalitatea în minutul 59, transformând un penalty acordat de turcul Cakîr cu ajutorul VAR-ului. La faza imediat următoare același Hamdallah a făcut 2-1. Stanciu s-a făcut din nou remarcat în minutul 65, când a trimis o torpilă de la 30 de metri. Mingea a lovit violent bara.

Apoi a fost schimbat. Al Ahli a forțat pe final, însă n-a reușit să înscrie și rămâne cu 36 de puncte, pe locul 3. Poate fi depășită de Al Shabab, formația lui Marius Șumudică, care o întâlnește vineri pe Al Wehda.

Pentru Stanciu, acesta a fost primul meci în fața propriilor suporteri. A mai prins 14 minute în disputa cu Al Hazem, câștigată cu 4-2 de echipa sa.

Numai primele două clasate se califică direct în grupele Ligii Campionilor, locul 3 fiind nevoit să evolueze în preliminarii. Al Nassr e pe locul 2, cu 43 de puncte, în timp ce Al Hilal e lidr autoritar, cu 49 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.