Nationala

GSP LIVE // VIDEO Incredibil! Cum se decideau promovările și retrogradările în Liga 1: „E bun vinul de Onești! Ăștia intră”

Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 February 2019

Adrian Teodorescu, fost candidat la președinția FRF, a fost la GSP LIVE și a vorbit despre cum s-ar fi stabilit, la mai multe mese festive la Câmpina, echipele care promovau în Liga 1, în lunga perioadă în care Mircea Sandu a condus fotbalul românesc (1990 - 2014). 

Teodorescu descrie episoade la care ar fi asistat pe vremea în care activa ca vicepreședinte la Dinamo Poiana Câmpina, ulterior FCM Câmpina, echipă desființată în 2008. 

Video cu declarațiile de la GSP LIVE ale lui Teodorescu

„Eu nu beau alcool de 20 de ani. Dar turnam în pahar. La Câmpina era un protocol normal, la restaurant, unde era și domnul Chițu (n.r. Ștefan Chițu, fost membru în Comitetul Executiv, om de încredere al lui Mircea Sandu și președinte la Poiana Câmpina).

La masa din respectivul restaurant, tonalitatea pe care o avea președintele (n.r. Mircea Sandu) uneori te făcea să înțelegi cine promovează și cine retrogradează. Eu vă arăt un gest. (n.r. bea din pahar). «E bun vinul de Onești. Ăștia promovează». Când venea ospătarul zicea «Nu mai duce vinul de Bacău, că nu îmi place. Nu îmi mai aduce nici peștele de Brăila»” ”, a declarat Teodorescu la GSP LIVE.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.