Stranieri

Răzvan Lucescu impresionează și în afara Greciei: echipa care l-a pus pe lista scurtă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 februarie 2019

Răzvan Lucescu (49 de ani) e lider în Grecia și e foarte aproape să ia titlul de campion cu PAOK Salonic, după o pauză de 34 de ani. Performanțele românului i-au impresionat și pe turci.

Beșiktaș ar vrea să-l aducă pe Răzvan Lucescu la Istanbul, după ce actualul antrenor, Senol Guneș, a devenit favorit să ocupe postul de selecționer al Turciei în locul lui Mircea Lucescu, anunță jurnaliștii turci de la Superhaber.

Totuși, sunt șanse mici ca turcii să reușească să-l convingă pe Lucescu jr, având în vedere că antrenorul e în relații excelente cu patronul lui PAOK, are stabilitate și perspectiva unui sezon de Champions League.

Proaspăt demisul Mircea Lucescu (73 de ani) a fost și el o variantă pentru Beșiktaș, scria presa turcă săptămâna trecută. El a mai antrenat echipa în perioada 2002-2004 și a câștigat un titlu.

Orice antrenor ar veni acum pe banca lui Beșiktaș ar avea o misiune dificilă. Echipa e pe locul 3 în Turcia, la 9 puncte de liderul Istanbul Basaksehir.

2 titluri are PAOK în palmares, în 1976 și 1985

196.000.000 €4 victorii, 6 remize și 7 înfrângeri a bifat Mircea Lucescu pe banca Turciei, având un golaveraj de 17-25

Vezi și:

VIDEO Răzvan Lucescu, prima reacție după ce Mircea Lucescu a fost demis de naționala Turciei: „Aseară am vorbit la telefon și mi-a explicat tot”GALERIE FOTO Adrian Petre se laudă cu una dintre cele mai sexy iubite de fotbalist din România!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.