Liga 1

Gigi Becali face pariuri pe seama lui Dinamo: „Dacă se califică în play-off, ies la Universitate!” » Ce cred microbiștii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 februarie 2019

Gigi Becali a comentat din nou șansele lui Dinamo de a ajunge în play-off-ul Ligii 1 și face o promisiune publică, în cazul în care Mircea Rednic reușește minunea în ultimele etape. 

„Așa râmâne! Dacă Dinamo se califică, merg la Universitate! Dinamo nu mai are nicio șansă la play-off. Nici în vis nu trebuie să se gândească că e posibil. Dinamo visează până la meciul cu Botoșani. Duminică o să se termine visul, pentru că la Botoșani sunt prietenii mei.

E adevărat că meciurile cu Dinamo sunt spectaculoase, dar pe mine nu mă interesează emoția și spectacolul cu Dinamo.

Șansele noastre la titlu se micșorează dacă intră Dinamo în play-off. În primul meci din play-off nu aș avea emoții, dar în retur, pe finalul play-off-ului e de ajuns să spună un jucător în vestiar: «Ce, vreți să ia Steaua campionatul?»”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

 NICI MICROBIȘTII NU CRED ÎN MINUNE

Pe site-ul GSP.ro, microbiștii au o părere asemănătoare cu a lui Gigi Becali. 65% dintre cei peste 27.000 de votanți, câți erau până azi, la ora 16:30, cred că Dinamo nu va prinde play-off-ul. Sondajul e în continuare deschis.

Vezi și:

EXCLUSIV Document OFICIAL: FCSB vrea să scape ACUM de Dragoș Nedelcu! Ce sumă cere + cum s-a bâlbâit Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.