Liga 1

Dinamo și CSU Craiova au fost amendate de Comisia de Disciplină după ultimele incidente

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 februarie 2019

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis amendarea cluburilor Dinamo și CSU Craiova după incidentele de la meciurile celor două echipe din Liga 1 din etapa 23.

„Câinii” au fost sancționați cu 5.000 de lei pentru scandările și mesajele xenofobe de la meciul cu Sepsi, scor 1-0, din deplasare.

  • Despre scandările lui Dinamo a vorbit și directorul sportiv al lui Sepsi, Janos Bokor, care a povestit ce a discutat cu observatorul și cu arbitrul meciului (Detalii AICI).

Unul dintre mesajele afișate de suporterii dinamoviști la meciul cu Sepsi

De partea cealaltă, CSU Craiova a fost amendată cu 15.000 de lei pentru incidentele de la meciul câștigat pe propriul teren cu CFR Cluj, scor 2-0.

Suporterii olteni au aruncat cu diverse obiecte în teren, iar la un moment dat arbitrul asistent Sebastian Gheorghe a fost lovit în cap din tribune.


Ovidiu Hațegan verifică în ce stare e colegul său după ce a fost lovit în cap de un obiect aruncat de craioveni // Captură TV Telekom Sport

Ovidiu Hațegan, arbitrul partidei, a oprit jocul pentru câteva minute, timp în care le-a transmis oficialilor craioveni că riscă să piardă meciul la „masa verde” dacă suporterii nu se potolesc. În cele din urmă, asistentul Sebastian Gheorghe i-a transmis „centralului” că totul e în regulă și partida s-a reluat.

Citește și:

EXCLUSIV Alexandru David: „Sepsi să se mute cu totul în Ungaria, nu-i ține nimeni cu forța aici. Au impresia că la Sf. Gheorghe e altă țară? Greșit! E România!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.