Tenis

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep, primele declarații după ce a revenit pe locul 2 WTA: „Nu contează clasamentul, joc pentru altceva”

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 februarie 2019

La doar trei zile după victoria reușită de România în Fed Cup în fața Cehiei, 3-2, Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a revenit azi pe teren la Doha, unde s-a calificat în sferturi, după victoria în minimum de seturi obținută în fața ucrainencei Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), scor 6-2, 6-3.

  • Simona Halep va juca în sferturile de finală cu Julia Goerges, 9 WTA, care a învins-o pe americanca Alison Riske, scor 6-1, 6-7 (5), 6-4. Partida va avea loc joi

Victoria îi garantează Simonei revenirea pe locul 2 în clasament, însă la interviul de la final Halep a declarat că obiectivul său este cu totul altul.

„Cred că am făcut un meci foarte bun, vin de la un turneu indoor, nu e ușor să mă adaptez așa repede. Am simțit bine mingea și am jucat bine azi. Am fost condusă în setul secund, dar am rămas concentrată și am reușit să revin. Nu contează clasamentul, joc doar pentru a câștiga fiecare meci. Vreau să joc cât mai bine în fiecare partidă și acum îmi doresc doar să mă bucur de tenis.

A fost un sentiment incredibil să câștigăm meciul cu Cehia din Fed Cup. Avem o echipă grozavă, suntem foarte apropiate și ne împingem de fiecare dată limitele. A fost un sentiment superb să câștig pentru țara mea și mi-aș dori mult să câștigăm competiția”, a declarat Simona Halep, la interviul de la finalul meciului.

  • Franța - România, în semifinalele Fed Cup, se va juca pe 20-21 aprilie

Vezi și: SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO 6-2, 6-3 // Victorie categorică pentru Halep la Doha! S-a calificat în sferturi și a revenit pe locul 2 în clasament! Cu cine joacă mai departe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.