Stranieri

Constantin Budescu, TRIPLĂ accidentare în Arabia Saudită! Există o prognoză optimistă și una horror

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 February 2019

Constantin Budescu (29 de ani) a suferit o accidentare serioasă și ar putea rata restul sezonului la Al Shabab, formația lui Marius Șumudică.

Presa din Arabia Saudită afirmă că Budescu a suferit o accidentare la  genunchi, cu mai multe complicații. Din primele informații ar fi vorba de o accidentare la mușchiul coapsei, o a doua la tendonul genunchiului și o a treia la ligamentele aceluiași genunchi.

Surse apropiate de atacant au spus pentru GSP.ro că acesta va mai face joi un test la genunchi. Există și o prognoză optimistă: ruptură musculară la coapsă și pauză maximum o lună. Mâine va afla dacă e afectat și ligamentul genunchiului, caz în care ar lipsi mult mai mult timp de pe gazon.

„Din ce am înţeles eu, Budi ar sta cam o lună. Oricum, joi va mai face un RMN şi vedem sigur”
Marius Șumudică la TV Digi Sport

Marius Șumudică avertiza în privința riscului unei astfel de accidentări, chiar în urmă cu 2 etape: „Nu vreau sa îl «ucid»! Budescu e accidentat, trebuia să se opereze la genunchi acum 3 luni”.

Constantin Budescu a fost integralist în meciul de sâmbătă, pierdut de Al Shabab în deplasarea de la Al Fateh, scor 0-1. Mijlocașul român a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 68.

7 goluria marcat Budescu în acest sezon în prima ligă din Arabia Saudită, fiind cel mai bun marcator al lui Al Shabab

Vezi și: 

VIDEO Șumudică s-a băgat în gunoi pentru un bilet la pariuri! „S-a întors de la jumătatea drumului și căuta cu angajații prin container” :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.