Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Transferul lui Matias Roskopf la FC Botoșani se face! Caracterizare spectaculoasă: „A trecut pe la toate naționalele Argentinei, se luptă cu Dybala și Messi”

Matias Roskopf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2019

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de pe 24 ianuarie, FC Botoșani bifează un transfer extrem de interesant. Este vorba de atacantul argentinian Matias Roskopf, 21 de ani, jucător care ultima oară a evoluat pentru Boca Juniors.

Florin Manea, agentul care intermediază mutarea, i-a făcut, în direct la GSP Live, o descriere spectaculoasă noului transfer al echipei lui Liviu Ciobotariu.

A trecut pe la toate naționalele Argentinei, U17, U18, U20, vine dintr-o țară cu un fotbal net superior. I-am spus că dacă era român se lupta pentru un loc de titular în națională cu Țucudean și Florin Andone. Așa, se luptă cu Dybala, cu Messi.

Mi-a plăcut foarte mult de el, l-am văzut la un antrenament, se vede școala pe care o are, a jucat 5 ani la Boca Juniors”, a spus Manea, la GSP Live. 

400.000 €este cota lui Matias Roskopf, potrivit transfermarkt

Vezi și: Conferință savuroasă a lui Valeriu Iftime: „Nu știți câte guri de votcă am luat” » E gata pentru Dinamo: „Dacă ei sunt câini răniți, noi suntem vulpi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.