Liga 1

VIDEO Ilie Năstase, pe aceeași baricadă cu Hagi » Intervenție nemiloasă la GSP Live: „E un sistem idiot, chiar nu înțeleg!”

Ilie Năstase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2019

Fostul mare tenisman Ilie Năstase, 73 de ani, primul număr 1 mondial din istoria ATP și un mare pasionat al fotbalului, a criticat în această dimineață sistemul competițional din Liga 1. 

„E un sistem idiot, nu-mi place actualul sistem competițional, ar trebui ca LPF să-l schimbe urgent. Sunt foarte  puține țări civilizate care au adoptat asta.

De ce Spania, Franța, Anglia sau Italia nu au așa ceva? Ce facem, ne batem joc de oamenii care câștigă puncte cinstite pe teren? Chiar nu înțeleg”, a spus Ilie Năstase, la GSP Live.

Actuala configurație a sistemului competițional din Liga 1 se află deja la al patrulea sezon de la implementare, primind păreri pro și contra din partea oamenilor de fotbal din România. Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a fost cel mai virulent de-a lungul timpului, criticând înjumătățirea punctelor de la finalul sezonului regulat. 

Vezi și: FCSB // VIDEO Dumitru Dragomir face o afirmație surprinzătoare despre stelistul Lucian Filip: „E cel mai bun din țară pe acel post!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.