Stranieri

Concurență pentru Rapid! Mircea și Răzvan Lucescu ar putea lucra împreună la o echipă care se bate pentru câștigarea campionatului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2019

Răzvan Lucescu este tot mai aproape de a câștiga titlul în Grecia cu PAOK Salonic și ar putea lucra alături de tatăl său, Mircea Lucescu, care este dorit și de Rapid.

Ziarul elen Live Sport publică pe prima pagină o informație potrivit căreia Mircea Lucescu ar putea fi numit consilier al liderului din Grecia. Acesta ar urmă să ajute la conducerea echipei, fără să implice în munca fiului său, Răzvan Lucescu.

 

Mircea Lucescu, 73 de ani, este liber de contract după ce și-a reziliat de comun acord contractul cu naționala Turciei. De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior și Zenit.

După 20 de meciuri, PAOK este lider, cu 54 de puncte, fiind neînvinsă. Echipa lui Răzvan Lucescu are 9 puncte avans față de locul 2, Olympiakos.

Citește și:

Se întorc granzii în Grant » Rapid trage de Mircea Lucescu! Toate detaliile unei reveniri fabuloase, alături de George Copos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.