Liga 1

Declarație de război la adresa FCSB: „Dacă îmi doresc ceva, acel lucru e să îi iau campionatul echipei lui Becali!”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 February 2019

Înaintea duelului cu Dinamo, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, afirmă că cea mai mare dorință pe care o are este aceea de a învinge FCSB și de a pune capăt speculațiilor.

Context: Reacția războinică a lui Iftime vine după ce Gigi Becali a inflamat spiritele înainte de Dinamo - Botoșani, vorbind despre moldoveni ca despre un club de casă al roș-albaștrilor, care va face totul pentru a-i scoate pe „câini” în decor de pe drumul spre play-off. 

„Chiar acum jumătate de oră am fost până la stadion. I-am spui lui Liviu Ciobotariu că, dacă îmi doresc ceva, acel lucru e să le iau campionatul celor de la FCSB. Să nu mai vorbească nimeni despre tipul ăsta de aranjament. 

Sunt convins că această dreptate va fi arătată cândva. Abia aștept să ajung la acel moment.

Eu îi înțeleg pe dinamoviști când spun asta că FCSB are meciuri ușoare cu noi. Statisticile îi fac să spună asta. Sper să ne calificăm în play-off și să îi batem în ambele meciuri pe FCSB. Atunci nimeni nu mai are nimic de comentat!”, a declarat Iftime la TV Digi Sport.

11 eșecuriși două rezultate de egalitate are FC Botoșani în cele 13 dueluri directe cu FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV „Acum nu mai e Dinamo, se numește altfel!” » Un „câine” de legendă deplânge situația în care a ajuns echipa lui de suflet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.