Liga 1

CS U Craiova // Devis Mangia anunță două transferuri: „Am vorbit despre el și acum doi ani, când am ajuns aici”

Devis Mangia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2019

Devis Mangia nu exclude ca CS U Craiova să mai facă două transferuri în această iarnă. Italianul vrea o dublură pentru postul de extremă stânga și confirmă și discuțiile pentru fundașul ivorian Stephane Acka (28 de ani). 

  • Hermannstadt - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

"Acum sunt mulţumit de lot. Valentin Mihăilă a făcut un meci foarte bun cu CFR Cluj, dar este important să avem doi jucători în extrema stângă. Vom vedea ce va fi săptămâna viitoare.

Sigur, ne gândim la o soluţie acolo, dar vedem dacă va fi posibil. A fost o idee să îl folosim acolo și pe Cristi Bărbuț, dar încă nu e obișnit cu acest rol. Vom vedea", a declarat Mangia la conferința de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Confirmă interesul pentru Stephane Acka

"Prima dată când am vorbit de Acka a fost când am venit aici, acum doi ani. Dar, cum se întâmplă în fotbal, nu a fost posibil. Acum, vom vedea. Sigur, este un jucător interesant", a comentat Mangia posibilitatea transferului fundașului ivorian.

Stephane Acka a mai evoluat la CS U Craiova între 2014 și 2017. 

64de meciuri are Stephane Acka în Liga 1 în tricoul oltenilor

300.000 €este cota lui Stephane Acka conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Probleme pentru Alex Mitriță în SUA! De ce nu este în Orlando alături de colegii săi de la New York City

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.