Liga Campionilor

AJAX - REAL MADRID 1-2 // Jurnaliștii Marca au aflat ce s-a întâmplat la pauză în vestiar: „I-am lăsat să facă pe noi!”

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 februarie 2019

Real Madrid s-a impus în fața lui Ajax, scor 2-1, în prima manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor. După o primă repriză în care madrilenii au fost dominați categoric, Santiago Solari a reușit să își trezească elevii cu un discurs nu tocmai ortodox. 

Sursele jurnaliștilor spanioli de la Marca au scos la iveală mesajul transmis la pauză, pe un ton răstit, de tehnicianul campioanei Europei. 

I-am lăsat să facă pe noi! Nu trebuie să permitem asta! Nu putem juca doar în viteza a doua și a treia, trebuie să accelerăm jocul. Am demonstrat în ultimele săptămâni că putem avea intensitate. Astăzi, nu arătăm asta.

Trebuie să avansăm pozițiile din teren, să nu ne mai apărăm atât de jos. Pasați mai rapid și stați aproape de omul pe care îl aveți în marcaj!”, a fost mesajul transmis de Solari după primele 45 de minute. 

Madrilenii au început bine actul secund, au condus cu 1-0. Apoi, spre final, la 1-1, au găsit puterea să mai înscrie o dată și să câștige în Olanda, 2-1.

Vezi și: 

AJAX - REAL MADRID 1-2 // UPDATE VIDEO Scandal după Ajax - Real Madrid: UEFA a deschis o investigație după declarațiile lui Sergio Ramos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.