Liga 1

Conducerea FCSB, criticată pentru ultima ispravă: „E amatorism. Oamenii ăștia își fură căciula singuri” » Cum poate fi salvat Dragoș Nedelcu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 februarie 2019

Dinu Gheorghe a criticat dur conducerea FCSB, după ce Gazeta Sporturilor a publicat un document în care Gigi Becali îi cerea impresarului Pietro Chiodi să-i găsească echipă lui Dragoș Nedelcu în schimbul sumei de două milioane de euro.

"Nu știu dacă e adevărat că acel document i-a fost dat agentului și apoi făcut public. E amatorism, părerea mea. E un jucător care nu confirmă, în această clipă, este pe tobogan, evoluțiile sale au fost din ce în ce mai slabe la FCSB. Cred că e vorba de amatorism. Adică oamenii ăștia își fură căciula singuri. Să crezi că poți să iei 2 milioane pe un jucător care nu confirmă, care nu joacă la tine și care e criticat în permanență e imposibil aproape.

Eu zic că Nedelcu, dacă nu-l mai vor, mai are o singură șansă, ca să recupereze măcar o parte din bani, exact cum au făcut cu Alibec, să-l lase împrumut până în vară sau un an, să suporte împreună cu Viitorul salariul. Pentru că Viitorul îl repune pe picioare. FCSB să-și ia din suma de transfer vreo 80-85 la sută și Viitorul să ia 10-15 procente. El la FCSB nu va juca, e clar, în momentul de față, a căzut în dizgrație. A apărut Pintilii, iar Filip e o soluție în orice moment. El e a treia soluție acum.

Dacă vor într-adevăr să recupereze o parte din banii dați, acel document dat are valoare zero, pentru că nu va da nimeni banii ăia în momentul de față, că a avut evoluții destul de modeste. Singura variantă e împrumutul la Viitorul, pentru ca toată lumea să fie mulțumită”, a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Vezi și:

EXCLUSIV Document OFICIAL: FCSB vrea să scape ACUM de Dragoș Nedelcu! Gigi Becali s-a răzgândit și confirmă informațiile GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.