Tenis

FED CUP // Se tem de Simona Halep: "Franţa trebuie să fie atentă! Românca este într-o creștere de formă evidentă"

Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 februarie 2019

Simona Halep (#3 WTA) a spus clar şi ferm că obiectivul principal pentru 2019 este câştigarea trofeului Fed Cup. Francezii îşi avertizează jucătoarele şi sunt uimiţi de forma Simonei.

"După ce şi-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care în ianuarie a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de Serena Williams, e într-o creștere de formă evidentă. A arătat asta şi la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei, din Fed Cup. A câştigat cele două meciuri de simplu, în special în faţa Karolinei Pliskova, şi a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiţii pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an.

Franţa trebuie să fie atentă. Jucătoarele vor da peste un fost lider mondial, care are un bilanţ impresionat în Fed Cup: 18 victorii şi numai cinci înfrângeri, în proba de simplu, ultima fiind suferită tocmai în 2016, contra nemțoaicei Angelique Kerber", se arată în materialul publicat de celebrul cotidian francez L'Equipe.

  • Semifinala de Fed Cup va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, în Franţa.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.