Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Puncte de AUR reușite de Halep în meciul cu Svitolina! Site-ul WTA exultă: „E de pe altă planetă”

Simona Halep în finală la Doha FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 February 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala de la Doha, după ce a învins-o pe Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Sportiva noastră a impresionat pe toată lumea datorită revenirii incredibile, fiind condusă în decisiv, 1-4.

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

„Din afara planetei” e reacția pe care a avut-o pagina de Twitter a WTA după punctul de 40-0 din ultimul game al meciului. Prestația Simonei a uimit pe toată lumea, fiind o adevărată demonstrație de forță.

N-a fost singurul punct al meciului care i-a impresionat pe cei de la WTA. A mai fost unul în decisiv, la 1-4, când Svitolina avea minge de break. A fost unul dintre punctele care au ținut-o pe Halep în meci. 

Reacție de mare campioană a Simonei Halep după un meci fabulos: „Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.