Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Ce făcea van Cleemput în timpul meciului Simonei cu Svitolina! Noul antrenor al româncei a surprins pe toată lumea

Antrenorul Simonei Halep a stat alături de restul staff-ului în loja de la Doha

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 February 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala de la Doha, după ce a învins-o pe Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Jucătoarea noastră a fost încurajată din tribune și de Thierry van Cleemput, noul ei antrenor.

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

VIDEO + FOTO Revenire INCREDIBILĂ pentru Halep! A fost condusă 4-1 în decisiv, dar a întors meciul și joacă FINALA de la Doha

Belgianul a stat în lojă alături de ceilalți oameni din stafful Simonei Halep. Van Cleemput nu e genul de antrenor extrovertit. El își maschează de multe ori emoțiile astfel că reacția sa din timpul meciului cu Svitolina i-a luat prin surprindere pe cei din jur. 

Camerele televiziunii au prins momentul în care belgianul nu s-a mai putut abține și a început să o încurajeze pe jucătoarea sa, strigând: „Hai, Simona”.

 

Reacție de mare campioană a Simonei Halep după un meci fabulos: „Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.