Liga Campionilor

Cine câștigă finala din optimi? Liverpool - Bayern, cel mai tare duel al săptămânii în Liga Campionilor + cotă mărită de la 1.01 la 30!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 februarie 2019

Liverpool și Bayern Munchen se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în cel mai spectaculos duel al optimilor Ligii Campionilor.

Cele două mari formații sunt printre marile favorite la un nou triumf în acest sezon. Meciul se anunță a fi unul extrem de spectaculos, ambele formații bazându-se pe ofensive redutabile. Un singur meci jucat de Liverpool s-a încheiat fără gol marcat în acest sezon, 0-0 cu Manchester City. Bayern nu are nici măcar o remiză fără goluri. Pariorii pot profita de acest aspect, mai ales că un bookmaker important oferă pentru cel puțin un gol în meci o cotă de 30 (detalii AICI)!

  • Liverpool are numai trei pași greșiți pe Anfield în acest sezon, o înfrângere cu Chelsea, 1-2, și două remize, 1-1 cu Leicester și 0-0 cu City;
  • Bayern a primit gol în toate cele patru deplasări disputate în 2019;
  • Liverpool a marcat 20 de goluri în ultimele șase partide pe teren propriu;
  • 13 deplasări consecutive cu gol marcat are Bayern Munchen.

La o casă de pariuri, cota pentru cel puțin un gol înscris în meci de oricare dintre echipe este mărită de la 1.01 la 30.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un gol marcat în Liverpool - Bayern îți poate aduce 150 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 30. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.