Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI // Rednic reacționează după ce a fost numit „struțo-cămilă”: „Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei!” » Ce a făcut cu primul salariu din acest mandat

Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 februarie 2019

Mircea Rednic a vorbit despre meciul faptul că a împrumutat-o din nou pe Dinamo, cu 100.000 de euro, și a avut o reacție dură.

  • Dinamo - FC Botoșani se joac duminică, ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Mircea Rednic a dezvăluit și că a încasat pentru prima dată un salariu de la Dinamo, dar l-a dat jucătorilor.

Am luat primul salariu de la Dinamo și l-am împărțit jucătorilor. Dacă intram în play-off, am o primă de 20.000 de euro. Până atunci, tot ce iau dau jucătorilor pentru că merită”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Tehnicianul i-a răspuns și lui Valeriu Iftime: „Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei! Era sa zic altceva. Să își vadă de echipele lor. Mă interesează pe mine că m-a făcut struțo-camilă...”.

Patronul de la FC Botoșani îl criticase pe dinamovist pentru că și-a premiat jucătorii din banii săi după victoria cu Sepsi, 1-0: „Nu mi se pare o construcţie sănătoasă, îi creşte prea mult puterea, antrenorul e antrenor, nu e proprietar. Când dai bani, devii proprietar. Nu e nici Hagi, nici Negoiţă, e o struţo-cămilă. Cred că nimeni nu dă bani de pomană, dă bani din interes”.

Citește și:

Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo: „Azi sau mâine sper să îl rezolvăm”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.