Tenis

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Cristian Tudor Popescu iese la atac după finala de la Doha: „A fost un truc, o prefăcătorie!”

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 februarie 2019

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat finala de la Doha, pierdută de Simona Halep, 3 WTA, în fața belgiencei Elise Mertens, 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 3-6. 

CTP pune sub semnul îndoielii time-out-ul medical solicitat de Mertens la începutul setului secund, în momentul în care era condusă de Halep cu 3-6, 0-2. 

Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea.

Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere”, a spus CTP. 

„Sper să nu fie legat de spate”

Totodată, CTP și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a Simonei Halep. Românca a fost vizibil măcinată de probleme fizice în setul decisiv. 

„Mă îngrijorează cel mai tare nu că a pierdut Simona, ci că în ultimele 3-4 game-uri a dat semne clare de probleme fizice pe piciorul stâng şi asta sper să nu fie legat de spate, coloană, de sciatic, pentru că asta i-ar afecta încrederea.

Am văzut că a fost mai puţin dinamică decât de obicei. Important e să vedem ce problemă fizică are”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Halep pierde incredibil finala de la Doha cu Elise Mertens, doborâtă de probleme fizice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.