Liga 1

VIDEO + FOTO Două faze controversate în prima repriză la CFR - Astra! Duckadam e convins că Bîrsan a greșit pro CFR

+4 Foto
Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 februarie 2019

Prima repriză a partidei dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a fost extrem de tensionată, cu 4 cartonașe galbene și o eliminare directă. Marcel Bîrsan a avut două momente grele, în care a fost nevoit să ia decizii la limită.

Primul s-a întâmplat în minutul 30, când Florin Bejan a fost trimis direct la cabine după o intrare cu talpa sus la Djokovic.

Bîrsan n-a ezitat și i-a arătat direct cartonașul roșu lui Bejan. „Părerea mea că nu este de roșu. Arbitrul e prost plasat. El vede intensitatea, dar nu piciorul lui Bejan. Piciorul merge pe minge și apoi o ia în sus”, a zis Duckadam.

„A fost un atac periculos, bine speculat de Djokovic. E între galben și roșu. Dinamica fazei mă face să cred că e roșu”, a zis și Narcis Răducan la TV Digi Sport.

CLICK PENTRU VIDEO!

Șapte minute mai târziu a venit rândul giurgiuvenilor să solicite o eliminare. Vincius l-a lovit cu cotul în cap pe Denis Alibec, însă arbitrul i-a acordat doar cartonașul galben.

„Eu spun că este cartonaș galben, s-a dus cu cotul sus, dar nu a lovit cu intenție”, a zis Narcis Răducan, în timp ce Helmuth Duckadam crede că Vinicius trebuia eliminat. „Dacă dai roșu la Bejan, dai și aici tot roșu”.

În galeria FOTO mai multe capturi ale celor două momente controversate!

Toate detaliile despre partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu aici! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.