Tenis

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // FOTO Derapaj al românilor la adresa lui Elise Mertens după finala cu Simona Halep: „Ești o trișoare, să te pască artrita!”

+4 Foto
Elise Mertens // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 februarie 2019

Elise Mertens, 21 WTA, a învins-o sâmbătă pe Simona Halep, 3 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha, scor 3-6, 6-4, 6-3, după două ore și șase minute de joc. 

Gestul belgiencei de a recurge la un medical time-out în setul secund, la scorul de 3-6, 0-2, a fost taxat aspru de fanii români ai Simonei Halep, care au atacat-o pe Mertens pe contul ei de Facebook. Aceștia au folosit inclusiv unele derapaje la adresa jucătoarei din Belgia. 

„Ești o trișoare” sau „Ai o atitudine dezgustătoare” au fost doar câteva dintre replicile dure primite de Mertens pe pagina ei de Facebook. 

„Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea.

Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere” Cristian Tudor Popescu, la Digi24

Vezi și: Trei semne de întrebare după înfrângerea lui Halep cu Mertens: de la problemele fizice până la relația cu Van Cleemput + o posibilă problemă în finale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.