Tenis

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // VIDEO Halep, explicații „la rece” după înfrângerea cu Mertens: „Totul a început acum două zile” + Când revine pe teren

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 februarie 2019

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut dramatic finala de la Doha în fața lui Elise Mertens, locul 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 3-6, după un meci care a durat două ore și șase minute.

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a vorbit pe larg despre problemele pe care le-a avut în setul decisiv și care au împiedicat-o să joace cel mai bun tenis.

În setul decisiv am rămas fără energie. Eram foarte obosită. Fizic, trebuia să fiu la sută la sută pentru câștiga un asemenea meci. Dar Elise a meritat victoria. A fost mai puternică și mai echilibrată. Am condus, dar nu am avut energia pentru a câștiga. Nu vreau să fac o drama din asta.

M-am simtit obosită vineri. Totul a inceput încă de acum două zile. Dar nu am vrut să renunț la turnee. Sunt fericită că am jucat la Doha.

Nu este vorba despre o nouă accidentare, doar am avut sânge. Acum trebuie să mă odihnesc. E foarte bine că voi avea trei zile de recuperare și că abia miercuri voi juca la Dubai (n.r. Halep are liber în turul I la Dubai).

Am atins un nou nivel, iar în meciurile cu Tsurenko, Goerges și Svitolina am avut reveniri importante. Mi-am putut testa mentalul. Cred că am un debut de an bun”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

75.000 €va primi Simona Halep pentru finala de la Doha

Vezi și:  Halep pierde incredibil finala de la Doha cu Elise Mertens, doborâtă de probleme fizice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.