Liga 1

DINAMO - BOTOȘANI // Absență de ULTIMĂ ORĂ pentru Dinamo! Rednic pregătește un debut absolut la meciul cu Botoșani

Reda Jaadi a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren cu Sepsi

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 17 February 2019

Mircea Rednic nu e lipsit de probleme nici în ziua meciului cu FC Botoșani, care e azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul lui Dinamo a aflat că mijlocașul Reda Jaadi (24 de ani) are temperatură și va absenta diseară. Astfel, Rednic e nevoit să schimbe sistemul și va juca 4-4-2.

Locul lui Jaadi va fi luat de grecul Athanasios Papazoglou, 30 de ani, care ar putea debuta diseară în echipa lui Dinamo. Mutarea nu e neapărat una surprinzătoare, Jaadi fiind ținta lui Rednic după primele meciuri din 2019

A fost criticat inclusiv după meciul cu Sepsi, câștigat de Dinamo, 1-0: 

„Reda să înțeleagă că nu am nevoie la mijlocul terenului de artificii, ci de eficiență! Nu mă interesează spectacolul. Dacă nu va conștientiza acest lucru, se va exclude singur”. În plus, antrenorul lui Dinamo a anunțat și la conferința de presă de ieri că are în plan schimbarea sistemului în 4-4-2, iar cel sacrificat ar fi fost, cel mai probabil, chiar Jaadi. 

Echipa probabilă a lui Dinamo diseară: McDermott - Aliji, Klimavicius, R. Grigore, Mustoe - I. Filip - Zenke, Atmane, Nistor - Papazoglou, Montini
Rezerve: Muțiu, D. Ciobotariu, D. Popa, I. Șerban, G. Crețu, N'Diaye, Longher 
Antrenor: Mircea Rednic
Absenți: Sorescu, Christovao (suspendați), Dussaut (accidentat)

Click aici pentru detalii despre partida dintre Dinamo și FC Botoșani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.