Tenis

SIMONA HALEP. Ce urmează după renunțarea la Thierry Van Cleemput? Planul lui Halep: „E ceva nou, aplic singură ce-a spus Darren Cahill”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 februarie 2019

Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput. Ce urmează? Jucătoarea noastră, de luni numărul 2 WTA, vrea să continue singură și să aplice sfaturile acumulate de-a lungul colaborării cu australianul Darren Cahill (2015-2018).

„Pot spune că nu sunt acum în căutarea unui antrenor. Am echipa mea, am hitting partner-ul meu. Mă simt bine așa. Știu ce am spus atunci când a început anul, apoi am simțit că am nevoie de un antrenor.

 Acum, simt că am nevoie de libertate, doar să joc și să pun în practică ceea ce am învățat de-a lungul anilor de la Darren Cahill.

Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment de ani de zile, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas.

Dar sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren. Sunt relaxată și iau turneele ca pe o plăcere, nu există presiune. E foarte bine și nu simt nicio greutate pe umeri”, a declarat Simona Halep, 27 de ani, potrivit WTA Insider.

1 Grand Slam are Simona Halep în palmares, Roland Garros 2018, câștigat alături de Darren Cahill

Vezi și: Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput! » Anunțul făcut de Halep: „Nu e chimie, nu vedem tenisul la fel”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.