Liga 1

GAZ METAN - SEPSI 0-1 // Edward Iordănescu a izbucnit după înfrângerea cu Sepsi » Critici dure la adresa lui Istvan Kovacs: „Nu e în slujba fotbalului, lucrurile sunt evidente!”

Edward Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 February 2019

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a izbucnit la finalul meciului pierdut de ardeleni în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1. A acuzat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs, care a dictat penalty-ul din care covăsnenii au marcat golul victoriei. 

„A fost lipsă totală de respect și de claritate în decizii. Avem bubele noastre, sunt foarte conștient, venim după o serie proastă, dar nu e deloc normal ce s-a întâmplat. Am început meciul cu stângul. Am făcut și multe schimbări pe care nu le preconizam, a trebuit să folosesc mulți jucători care nu au fost folosiți pe posturile lor.

Pe lângă toate aceste probleme, vine această situație total neplăcută. Se iau unele decizii și automat se alimentează unele suspciuni. Nu e normal să faci presiune, nu e normal să se fi făcut campania care s-a făcut. Vreau să se joace doar pe teren, nu vreau să existe aceste tente care au existat azi în fotbal. Sunt în fotbal de 10 ani și știu ce vorbesc.

Nu e ok și nu e în slujba fotbalului.  Sunt lucruri evidente care se întâmplă, au fost unele decizii care nu fost judecate la fel. La acest meci a fost singura delegare care nu trebuia să se întâmple. Lucrurile sunt evidente și pentru mine e strigător la cer”, a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

Gaz Metan e pe locul 10, cu 29 de puncte, și nu mai are aproape nicio șansă să se califice în play-off.

Citește AICI cronica partidei Gaz Metan - Sepsi 0-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.