Tenis

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LA DUBAI // Halep joacă împotriva „divei” din circuitul WTA la Dubai » Când are loc meciul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 February 2019

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o va înfrunta pe mai vechea rivală Eugenie Bouchard (24 de ani, 80 WTA) în turneul WTA Premier de la Dubai.

  • Partida dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard va avea loc marți, la o oră ce va fi anunțată ulterior
  • Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Canadianca Eugenie Bouchard s-a calificat în turul secund după victoria în două seturi reușită cu bielorusa Vera Lapoko, 60 WTA, scor 6-3, 6-4. 

Simona Halep și Eugenie Bouchard s-au întâlnit de patru ori până acum. Halep conduce cu 3-1 în raportul meciurilor directe, românca impunându-se în ultimul meci direct, în turul II la Australian Open, în 2018, scor 6-2, 6-2.

Cel mai important meci dintre cele două a avut loc în semifinalele de la Wimbledon din 2014, când Bouchard s-a impus cu 7-6, 6-2, profitând și de accidentarea jucătoarei noastre la gleznă.

Eugenie Bouchard: „Bărbatul ideal trebuie să fie amuzant, încrezător, musculos și mai înalt ca mine”

De la Wimbledon 2014, cariera canadiencei a luat-o în jos, ea nemaireușind rezultate consistente și făcându-se remarcată mai mult prin pictoriale.

„Mă simt foarte singură. Călătoresc peste tot prin lume, într-un oraș diferit în fiecare săptămână. Știți cât de greu e? Viața mea socială primește o lovitură masivă.

Bărbatul ideal ar trebui să fie cineva care e încrezător, amuzant și știe cum să se îmbrace. În plus, trebuie să fie mai înalt decât mine și, totodată, să fie musculos” - Eugenie Bouchard pe 14 ianuarie 2019

Citește și:

Thierry Van Cleemput, prima reacție după despărțirea de Simona Halep: „Nu puteam s-o ajut, era o greșeală să continuăm”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.