Liga 1

Cristian Geambașu despre Dinamo: „Ați văzut ce a lăsat să se înțeleagă Rednic? Și e mai bun portarul McDermott ca Muțiu?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 februarie 2019

Cristian Geambașu, editorialist GSP, a comentat înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani, scor 1-2, și absența echipei alb-roșii din play-off pentru a doua oară consecutiv.

  • Dinamo e pe locul 11, cu 28 de puncte, la 11 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de FC Voluntari și Concordia Chiajna;

„Dinamo nu e încă o echipă, e un motiv pentru care nu a prins play-off-ul. Trebuie să fie atenți să nu intre la retrogradare. Nu sunt chiar așa departe de locurile care duc în Liga 2. Ei stau rău la punctaj, nici nu au drept la play-off, nici nu au scăpat de emoții în play-out.

Ați văzut ce a spus iarăși Rednic: că în vară se trage linie. Deci s-ar putea să mai fie o schimbare masivă de lot. Mai e o discuție de făcut la portarul irlandez Sean McDermott, e mai bun decât Muțiu?! Eu spun doar că i-am văzut pe amândoi și nu mi se pare că irlandezul ar face ceva mai mult”, a explicat Geambașu în studioul TV Digi Sport.

Discuția a pornit după ce Claudiu Niculescu a spus că Sean McDermott ar fi putut face mai multe la golul lui Golofca, poate „să închidă unghiul mai bine”.

Nota 4a primit-o Sean McDermott pentru evoluția din partida cu Botoșani, în Gazeta Sporturilor

 Citește și:

Rednic, deziluzionat: „E trist și rușinos! Asta e realitatea, ne batem la retrogradare!” + ce spune despre investițiile lui Negoiță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.