Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Liviu Ciobotariu, după ce a trimis-o pe Dinamo în play-out: „Anticipam că vom fi asaltați, dar nu e ușor să revii de la 0-1”

Liviu Ciobotariu // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 February 2019

Liviu Ciobotariu a revitalizat-o pe FC Botoșani, transformând-o într-o echipă care nu doar că are șanse mari să se califice în play-off, dar și etalează unul dintre cele mai frumaose jocuri din Liga 1. Antrenorul de 47 de ani a vorbit la finalul meciului despre victoria cu Dinamo, 2-1. 

„Sunt epuizat, am trăit la maximum acest meci. Mă bucur că am câștigat, am fost foarte bine organizați. Anticipam că vom fi asaltați de Dinamo, așa a și fost. N-am fost atenți în prima repriză, am primit un gol, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru devoramentul arătat și pentru faptul că am reușit să revenim de la 0-1.

Nu e ușor să revii de la 0-1 contra lui Dinamo, o echipă care a fost împinsă de la spate de un public minunat. Am făcut o partidă bună, am crezut în rezultat și mergem acasă cu cele trei puncte.

Dinamo arată foarte bine. Nu vreau să măgulesc pe nimeni. OK, poate acum a fost presiune, așa e fotbalul, nu îți iese. Dar Dinamo arată foarte bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Look Sport. 

3 sezoanea petrecut Liviu Ciobotariu la Dinamo

Clasament  Liga 1 ACTUALIZAT + vezi aici programul

Vezi și: DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Cătălin Golofca și Fabbrini, călăii „câinilor”, trag concluziile succesului cu Dinamo: „Savurăm, dar mai avem două finale”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.