Campionate

INTER - SAMPDORIA 2-1 // VIDEO Lacrimi ca-n telenovele, în direct la TV: "Icardi fără banderolă e ca şi cum i-ar fi tăiat un picior!"

Mauro Icardi, Wanda Nara

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 18 februarie 2019

Semnale de împăcare lansate de Wanda, după excluderea lui Mauro Icardi din lot în ultimele zile: "Inter e familia noastră şi vrem să rămânem. Mauro suferă, e disperat şi i-am cerut şi ajutorul lui Moratti".

Inter a câştigat al doilea meci în trei zile fără Icardi, care a asistat însă din tribună pe San Siro la victoria cu Sampdoria (2-1). Exilul căpitanului detronat şi scos temporar din lot pare aproape de final, primele semnale de împăcare fiind lansate de impresara argentinianului. Wanda Nara, care i-a stat alături în tribună aseară, a plâns în direct la showul Tiki Taka la Canale 5: "Inter e familia noastră şi vrem să rămânem. Mauro suferă, e disperat. Fără banderolă, e ca şi cum i-ar fi tăiat un picior. E mândru de ea, niciodată nu a jucat pentru bani".

"Prelungirea nu e prioritară"

Soţia şi agenta atacantului dezvăluie că a cerut şi ajutorul fostului preşedinte al nerazzurrilor pentru a media o înţelegere: "L-am căutat pe Moratti pentru că situaţia trebuie rezolvată. Mauro trece prin momente grele şi i-am mulţumit pentru cuvintele frumoase la adresa lui. A marcat 120 de goluri pentru Inter şi este primul care crede în echipa asta. E prea sincer şi poate fi un defect în această lume ipocrită. Prelungirea contractului nu este o prioritate şi niciodată Mauro nu va cere asta cât va juca la Inter. O face cu inima. Noi, femeile, suntem tratate puţin altfel, mai dur, când vorbim despre fotbal, iar presa răstălmăceşte declaraţiile de la o zi la alta".

Fluierat de suporteri

Tifosii nerazzurri l-au taxat pe Icardi, iar în repriza secundă, când imaginile cu Mauro şi Wanda au apărut pe tabelă, s-a auzit un prelung cor de fluierături. Ultraşii s-au abţinut la rugămintea lui Handanovici, dar tot l-au contestat printr-un comunicat oficial: "Nu putem accepta comportamentul unor mercenari fără demnitate!".

"L-am văzut pe Icardi în tribună, dar mi-ar fi plăcut să vină în vestiar şi să sărbătorească alături de echipă, la sfârşitul meciului, trăind în orice situaţie emoţiile în tricoul nerazzurro şi fericirea de a fi fotbalist"
Luciano Spalletti, antrenor Inter

"În ceea ce priveşte partea fotbalistică, voi discuta cu jucătorul, iar despre reînnoire voi vorbi cu ea. N-a fost exclus. Mauro e important pentru noi şi decizia luată îl va ajuta să mai crească, are doar 25 de ani"
Beppe Marotta, director sportiv Inter

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.