Liga 1

CONCORDIA - FCSB // Chiajna o amenință pe FCSB cu o echipă plină de antisteliști: „Niciodată acolo, nu trădez pentru un sac de cartofi”

Marius Alexe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 februarie 2019

Concordia Chiajna o atacă pe FCSB în această seară cu un prim „11” în care se regăsesc 5 foști jucători ai lui Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor. Alți doi jucători cu trecut dinamovist sunt pe bancă. 

  • Partida Concordia - FCSB va începe la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

Adrian Falub, antrenorul Concordiei, aliniază o echipă de start unde-și fac locul 5 foști jucători ai lui Dinamo, sperând că repulsia acestora față de FCSB va juca un rol determinant în duelul din această seară. 

Marius Alexe, 28 de ani, și Adrian Ropotan, 32 de ani, se află în capul listei jucătorilor cu trecut dinamovist din echipa de start, acolo unde se mai regăsesc și Andrei Marc, 25 de ani, Andrei Radu, 22 de ani, și Tha'er Bawab, 33 de ani.

În plus, pe bancă sunt Ștefan Bărboianu, 31 de ani, și Marian Cristescu, 33 de ani, alți doi jucători trecuți prin „Ștefan cel Mare”. 

„Nu merg la Steaua nici pentru un milion de euro, nu trădez pentru un sac de cartofi” Marius Alexe, în 2012, despre un ipotetic transfer la rivală

Echipa de start a Concordiei Chiajna: Caparco - Meira, Marc, Cadamuro, A. Radu - Ropotan, Gorobsov - Grădinaru, Bawab, Nivaldo - M. Alexe
Rezerve: Greab, Iloki, Bărboianu, P. Ivanovici, A. Albu, Fota, M. Cristescu
Antrenor: Adrian Falub
*jucătorii bolduiți au trecut pe la Dinamo de-a lungul carierei

8 înfrângericonsecutive are Concordia în Liga 1 

Vezi și: Alegeri greu de înțeles făcute de Teja » Al treilea atacant titular în primele 3 meciuri din 2019 + Stoian nu e nici măcar în lot!

Urmărește AICI partida dintre Concordia Chiajna și FCSB și cele mai noi informații de la stadion

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.