Liga 1

Toni Conceicao demis de la CFR Cluj » Ilie Dumitrescu iese la atac: „Ce face Gigi Becali nu trebuie transformat în normalitate!”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 February 2019

Toni Conceicao, 57 de ani, nu mai e, începând de azi, antrenor la CFR Cluj, fiind demis de finanțatorul Neluțu Varga din cauza rezultatelor dezastruoase din primele 3 etape din 2019, în care „feroviarii” au strâns doar trei puncte.

Cunoscut pentru influența pe care o exercită constant asupra băncii tehnice a CFR-ului, Neluțu Varga a fost criticat de Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Stelei: 

„Dacă i-a mers lui Gigi, nu trebuie să devină o normalitate. Gigi e unic, e un model, i-a mers, dar ce face el nu ar trebui transformat într-un exemplu în market”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

CFR a început sezonul cu Edward Iordănesc pe bancă, demis de Neluțu Varga după doar 3 meciuri. În locul acestuia a fost adus Toni Conceicao, care e demis deși CFR ocupă primul loc în clasamentul la zi al Ligii 1. 

Vezi și: Toni Conceicao a fost dat afară de CFR Cluj! Alin Minteuan asigură interimatul și ar putea sta pe bancă la următorul meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.