Liga 1

CONCORDIA - FCSB 0-0 // FOTO + VIDEO FCSB, dezavantajată la Chiajna! Roș-albaștrii ar fi trebuit să primească penalty: verdictul tranșant al lui Cristi Balaj

+3 Foto
Faza la care steliștii ar fi trebuit să primească penalty // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 februarie 2019

FCSB a remizat și a ratat șansa de a se apropia și mai mult de liderul CFR Cluj, după 0-0 pe terenul penultimei clasate Concordia Chiajna.

Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în al doilea minut al prelungirilor. Andrei Marc, fundașul ilfovenilor, a avut o intrare imprundentă, l-a doborât pe Dennis Man după ce l-a lovit cu piciorul, dar decizia arbitrului Adrian Cojocaru a fost una categorică, acesta lăsând jocul să continue. 

Protestele vehemente ale roș-albaștrilor, venite din teren și de pe bancă, nu au schimbat nimic. FCSB nu a mai produs pericol după acea fază și a plecat de la Chiajna cu un singur punct. 

La finalul partidei, fostul arbitru Cristi Balaj a fost de părere că roș-albaștrii ar fi trebuit să primească penalty: „Atunci când atacantul joacă mingea cu capul, iar apărătorul îl lovește pe adversar, echipa oaspete trebuie să primească penalty. Vorbim despre o lipsă de curaj a arbitrului”.”.

VIDEO cu faza la care steliștii reclamă penalty

Citește AICI cronica partidei Concordia Chiajna - FCSB 0-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.