Liga 1

CONCORDIA - FCSB 0-0 // GALERIE FOTO + VIDEO Mihai Stoica, dezlănțuit la finalul meciului: s-a năpustit asupra arbitrului Adrian Cojocaru

+10 Foto
MM Stoica a purtat un dialog încins cu Adrian Cojocaru la finalul meciului // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 februarie 2019

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, s-a dezlănțuit la finalul meciului în care echipa sa a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, 0-0. 

Oficialul steliștilor a pătruns pe teren după fluierul final și l-a luat la rost pe Adrian Cojocaru, arbitrul partidei, cel care trebuia să acorde un penalty pentru oaspeți în prelungiri. 

VIDEO cu furia lui MM Stoica

FCSB ar fi trebuit să primească penalty în prelungiri

Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în al doilea minut al prelungirilor. Andrei Marc, fundașul ilfovenilor, a avut o intrare imprundentă, l-a doborât pe Dennis Man după ce l-a lovit cu piciorul, dar decizia arbitrului Adrian Cojocaru a fost una categorică, acesta lăsând jocul să continue. 

Protestele vehemente ale roș-albaștrilor, venite din teren și de pe bancă, nu au schimbat nimic. FCSB nu a mai produs pericol după acea fază și a plecat de la Chiajna cu un singur punct. 

La finalul partidei, fostul arbitru Cristi Balaj a fost de părere că roș-albaștrii ar fi trebuit să primească penalty: „Atunci când atacantul joacă mingea cu capul, iar apărătorul îl lovește pe adversar, echipa oaspete trebuie să primească penalty. Vorbim despre o lipsă de curaj a arbitrului”.

VIDEO cu faza la care steliștii reclamă penalty

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.