Liga 1

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0 // Mihai Stoica, acuze GRAVE la final: „Nu pot să înțeleg, mi se pare suspect! Știți ce mi-a zis?”

MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 februarie 2019

Concordia Chiajna și FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0. Mihai Stoica a răbufnit la finalul partidei, acuzându-l pe arbitrul Adrian Cojocaru. 

„Știu doar că unii ratează mai multe penalty-uri decât primesc unii. Eu spun de ce am pierdut azi două puncte. Poate și ratam, dar dă-ne Cojocaru penalty! L-am avut jucător la juniori, la Galați. Nu înțeleg care e problema lui. După meci știți ce mi-a zis? «Păi cum să dau? A atins mingea».

L-am avut arbitru când am venit din pregătire, anul trecut (n.r. - februarie 2017), și am jucat cu CFR Cluj pe ceață. Acolo a văzut eliminare la Alibec, a văzut să inventeze un penalty pentru CFR Cluj și să nu ne dea nouă nimic. Nu înțeleg. Mi se pare suspect cum un arbitru de talia lui face așa ceva”, a declarat Mihai Stoica la final. 

CONTEXT: Meciul dintre CFR și FCSB la care se referă MM a avut loc în februarie 2017, scor 1-1. Atunci, arbitrul Cojocaru a dezavantajat-o pe FCSB, eliminându-l ușor pe Alibec și acordând greșit penalty pentru CFR. (Detalii AICI)

VIDEO cu faza la care steliștii reclamă penalty

VIDEO Mihai Stoica, dezlănțuit la finalul meciului: s-a năpustit asupra arbitrului Adrian Cojocaru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.