Liga 1

VIDEO Viorel Hizo scoate la suprafață un blat făcut de Steaua acum 28 de ani: „Conduceam cu 1-0 și am zis «ce facem?»”

+2 Foto
Viorel Hizo // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 februarie 2019

Retras de aproape 5 ani din antrenorat, Viorel Hizo, 72 de ani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

„Dulăul” a rememorat o întâmplare petrecută în 1991, când Inter Sibiu, echipa pe care o pregătea în acel moment, cu Dorinel Munteanu printre titulari, a fost nevoită să trântească un meci cu Steaua, câștigat de „militari” cu 2-1 după ce au fost conduși cu 0-1.

„Nu pot spune cu mâna pe inimă că echipele mele nu au făcut blaturi. În 1991, juca Inter Sibiu cu Steaua. Noi mergeam în cupele europene dacă Steaua lua campionatul în detrimentul Craiovei. Patronii echipei noastre își doreau să mergem în Cupa Uefa. Conduceam cu 1-0 și am vorbit cu toată lumea: «Ce facem?».

Am decis că vrem să mergem în Cupa UEFA. S-a ajuns să pierdem. E extraordinar de greu pentru un antrenor să trăiască așa ceva”, a spus Viorel Hizo, la emisiunea GSP Live. 

Caseta meciului:

Cronica meciului, scrisă de Sorin Satmari: 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Viorel Hizo a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live: „Am scos Ceahlăul din Cooperativă!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.