Box

Bute: „I-am închis gura!”

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

- Lucian, l-ai liniştit repede pe Joppy, cel care a făcut declaraţii superoptimiste înainte de meci. Te-au deranjat?
- Nu, m-au înrăit puţin. Toţi adversarii mei însă au venit cu gura mare la Montreal şi au plecat apoi cu ochii vineţi şi cu capul mare. Aşa s-a întîmplat şi cu Joppy.

- Cum a fost în ring, mai greu decît te aşteptai?
- Poate la prima vedere a părut uşor, dar eu m-am pregătit foarte bine pentru acest meci, am făcut peste 120 de reprize de sparring şi l-am studiat pe Joppy.

- Ţi-ai propus să-l faci KO?
- Nu, dar de la început, după primele schimburi, am simţit că-i e teamă. M-am hotărît să-l atac, fără a risca. I-am demonstrat că în Canada nu se face doar hochei. Plus că, dacă m-aş fi chinuit puţin, l-aş fi învins şi încălţat în patine.

- Ai avut vreun moment de dificultate?
- N-aş putea spune de dificultate. În repriza a treia am primit o lovitură care m-a dezechilibrat şi mi-am propus să fiu mai atent. Nu au fost însă multe lovituri pe care le-am resimţit.

- Cînd vii acasă?
- În maximum două săptămîni voi sosi în România să fiu alături de familie, de prieteni şi să savurez acest succes.

"Bute a fost foarte rapid şi m-a surprins. Nu mă aşteptam la un astfel de box din partea lui. Cred că a fost ultimul meci al carierei mele"
William Joppy

"Lucian a boxat ca un adevărat campion mondial. Am văzut cît de iubit e la Montreal! Cred că titlul va rămîne mult timp de acum încolo la el"
Mihai Leu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.