Tenis

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD // VIDEO Mesaj îngrijorător al Simonei Halep după victoria cu Eugenie Bouchard: „Toată lumea poate vedea asta”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 februarie 2019

Simona Halep, locul 2 WTA, a trecut azi de canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, în turul II al turneului Premier 5 de la Dubai, scor 7-6 (4), 6-4. (Detalii AICI)

  • În optimile competiției, Simona Halep va da peste ucraineanca Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA, care a învins-o azi pe chinezoaica Lin Zhu, 25 de ani, 107 WTA, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3. Partida dintre Halep și Tsurenko se joacă miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior (Detalii AICI)

Simona Halep a vorbit „la cald” despre duelul cu Bouchard și a acuzat o stare de oboseală, după ce sâmbătă a jucat în finala turneului de la Doha.

„A trecut ceva timp de la ultimul meci. Mă bucur să fiu aici, mă simt foarte bine. Am câștigat și mă simt foarte bine. Nu e îmi e ușor, pentru că sunt puțin obosită. Toată lumea poate vedea asta. Dar încerc să mă concentrez pe fiecare punct.

Simt că Bouchard joacă mai bine decât în urmă cu câțiva ani, la ultima întâlnire. Ea a fost în Top 10 știe ce înseamnă asta și îi doresc succes. Le mulțumesc fanilor români. Este un sentiment foarte frumos să am un asemenea sprijin”, a delcarat Simona Halep la interviul de pe teren. 

Vezi și:

VIDEO 3 lovituri paralizante: Bouchard nu a avut reacție!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.