Liga 1

SCANDAL LA CFR CLUJ! Camora a rămas fără banderola! Ciprian Derac e noul căpitan + detalii de culise despre schimbarea antrenorului: Dan Petrescu, REVENIRE BOMBĂ

Mario Camora este unul dintre cei mai vechi jucători de la CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 februarie 2019

Situația de la CFR Cluj este extrem de tensionată. Șefii au aflat că Mario Camora este inițiatorul grevei dinaintea meciului cu Astra, când jucătorii au refuzat să intre în cantonament. 

Conducerea ardelenilor i-ar fi retras banderola acestuia, decizia fiind una de ultimă oră.

Mai mult, s-a mai aflat că Alin Minteuan ar avea contract de principal la CFR doar până la 2 martie, iar șansele ca Dan Petrescu să se întoarcă ar fi crescut în ultimele ore. 

Lui Camora i s-a retras banderola pentru că s-ar fi descoperit că el este inițiatorul grevei de la CFR. Se pare că noul căpitan al echipei este Ciprian Deac.

Mai mult, se pare că se limpezesc lucrurile și că sunt șanse să revină Dan Petrescu. Minteuan are contract doar până la 2 martie”, a zis Radu Naum în timpul emisiunii Fotbal Club de la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al conducerii CFR-ului, după despărțirea de Conceicao: „Alin Minteuan va conduce echipa până la finalul sezonului”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.