Liga Campionilor

LIVERPOOL - BAYERN 0-0 // Jurgen Klopp s-a enervat pe Kovac după Liverpool - Bayern: „Am stat ca boul!”

Jurgen Klopp și Niko Kovac // FOTO: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 20 februarie 2019

 Liverpool și Bayern Munchen au terminat la egalitate, 0-0, în turul „optimilor” Champions League. După meci, Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a vrut să-i strângă mâna omologului Niko Kovac, cum se obișnuiește în Anglia, însă croatul a bătut palma mai întâi cu propriul staff, ceea ce l-a deranjat pe neamț.

Liverpool și Bayern s-au anihilat reciproc, marți seară, într-un meci intens, degenerat însă la final într-un conflict verbal. Protagoniști? Chiar managerii celor două echipe.

Jurgen Klopp s-a dus la omologul Niko Kovac gesticulând și vorbindu-i acestuia pe un ton vizibil nervos, pentru ca apoi să explice: „Am vrut să-i strâng mâna lui Niko imediat după fluierul final. Dar el a bătut mai întâi palma cu membrii staffului său, în timp ce eu stăteam acolo ca boul în fața muntelui”.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Managerul lui Liverpool a povestit apoi că tehnicianul croat i-a cerut scuze: „Mi-a zis că a vrut să vorbească cu Ribery, care tocmai a devenit tată. Dar este deja pentru a cincea oară, nu cred că mai era așa de interesant ce avea să-i spună Franck”.

Kovac a comentat și el la conferința de presă incidentul de la final. „În Anglia se obișnuiește ca managerii să-și dea primii mâna la încheierea partidei. N-am știut. I-am explicat și sper să nu se fi supărat atât de tare că m-am îndreptat mai întâi spre banca mea”, a spus antrenorul lui Bayern. 

3 înfrângeri din trei a înregistrat Liverpool în acest sezon de Ligă, în meciurile susținute în deplasare

0 eliminări din competiție a suferit Bayern în ultimii 7 ani, atunci când n-a pierdut meciul tur

"Jucătorii nu trebuie să facă greșeala pe care am comis-o noi în 1981. Și atunci am terminat 0-0 la Liverpool, era în semifinale, și am crezut că tot ce era mai rău a trecut. La Munchen, însă, n-am reușit decât un 1-1 și am ratat finala" Karl-Heinz Rummenigge, fost jucător, acum director executiv la Bayern

"Băieții s-au concentrat mai bine și au fost mai disciplinați tactic decât în campionat pentru că, după 6 titluri consecutive, pun mai mare preț pe Ligă decât pe Bundesliga" Niko Kovaci, antrenor Bayern

"Nu cred că acest 0-0 e un rezultat de rahat pentru noi. E clar că nu e ceea ce ne doream, dar se poate trăi și cu acastă remiză. Am avut câteva momente bune, pe care singuri ni le-am distrus"Jurgen Klopp, manager Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.