Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Acuze fără precedent în vestiarul FCSB: „Am simțit că un jucător m-a lucrat!” » Fotbalistul indicat de antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 februarie 2019

Prezent la GSP LIVE, Ilie Stan, 51 de ani, fost antrenor la FCSB, a declarat că în 2012 s-a simțit lucrat de un jucător.

Video cu dezvăluirile lui Ilie Stan:

 

„Am simțit la un meci că un jucător m-a lucrat și după aceea nu am mai continuat. Am simțit asta la un meci cu Gaz Metan. Și pentru asta am decis să nu mai rămân. S-au adunat multe și am zis «Nu mai pot continua așa».

Înainte de acel meci am avut o relație chiar bună cu acest jucător. Nu știu dacă a făcut-o de capul lui. Restul țin pentru mine”, a declarat Ilie Stan, la GSP LIVE, fără a-l numi pe respectivul fotbalist. 

CONTEXT

Ilie Stan face referire la meciul FCSB - Gaz Metan, 0-0, din 26 martie 2012.

În caseta meciului, cele mai mici note le-au primit Tatu, intrat în minutul 38, și Machado, care a jucat 20 de minute. Ambii au fost notați cu 4 de Gazeta Sporturilor.

La acest meci atrage atenția faptul că fundașul stânga Paul Pîrvulescu a ieșit în minutul 38, acuzând probleme medicale. La 5 zile după acest meci, pe 31 martie, Pîrvulescu a fost titular, în meciul cu Pandurii, jucând 90 de minute.


FOTO: Paul Pîrvulesc și Radu Paligora, medicul de la FCSB

Caseta meciului

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.