Liga 3

FOTO 17 ani de la decesul lui Cristi Neamțu » Fostul portar, omagiat azi de ambele echipe din Bănie

+5 Foto
Marcel Pușcaș și Robert Săceanu la mormântul lui Cristi Neamțu // FOTO: Facebook/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 februarie 2019

Astăzi, 20 de februarie 2o19, se împlinesc 17 ani de la decesul lui Cristi Neamțu. Fostul portar al Craiovei avea doar 22 de ani. 

Reprezentații clubului FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a, Marcel Pușcaș, președintele clubului, și Robert Săceanu, directorul sportiv, au fost la mormântul lui Cristi Neamțu, din cimitirul Sineasca, și au depus o coroană de flori.

 

De asemenea, CS U Craiova, echipa din Liga 1, a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul clubului pentru a cinsti memoria lui Neamțu:

„Astăzi, 20 februarie 2019, se comemorează 17 ani de când ne-a părăsit goalkeeper-ul Universității Craiova, Cristi Neamțu. Universitatea Craiova nu-și uită eroii. Amintirea portarului Științei a rămas vie în sufletul nostru”.

 

TRAGEDIA A LOVIT ÎN CIPRU

Pe 14 februarie 2002, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova, Cristi Neamțu a fost lovit involuntar cu genunchiul în cap de mijlocașul Marius Șuleap, la un antrenament.

Cristi și-a pierdut conștiența și a fost dus de echipă la spital, din cauză că salvarea și doctorul Liviu Bătineanu nu se aflau la teren. După 6 zile în comă în Larnaca, Neamțu s-a stins pe 20 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.