Liga 1

Dinu Gheorghe și Ionel Dănciulescu se implică în scandalul dintre Adrian Stoian și FCSB: „Jucătorul a greșit”

Adrian Stoian la debutul pentru FCSB contra Dunării Călărași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 februarie 2019

Dinu Gheorghe și Ionel Dănciulescu au comentat situația delicată în care se află Adrian Stoian (28 de ani) la FCSB.

Stoian a fost criticat de Gigi Becali, iar în ultimul meci n-a fost inclus în lot de Mihai Teja. Mijlocașul a jucat doar 50 de minute oficiale pentru roș-albaștri, în partida cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

„Budescu a dat replica în momentul în care s-a întâmplat același lucru cu el. I-a pus mâna în piept lui Dică atunci când a vrut să-l îmbrățișeze.

Gigi Becali a făcut o declarație interesantă despre Stoian. A spus că a fost adus fără ca el să-l dorească. Probabil nimeni de acolo nu i-a spus lui Becali că până acum a jucat doar 50 de minute.

Mulți jucători au avut evoluții modeste la Călărași, nu doar Stoian. Și Planici, și Bălgrădean au greșit. Probabil pentru că n-a fost dorit de patron, de-aia a căzut în dizgrația lui Becali. Stoian a greșit, el trebuia să știe că nu e titular dacă vine la FCSB. Trebuia să vină și să arate că e peste mijlocașii de aici”, a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

„Nu e un lucru pozitiv ca Stoian să nu joace. Ca jucător de fotbal își dorește să joace, nu cred că e mulțumit să stea și să-și ia banii”
Ionel Dănciulescu

1.200.000 €e cota de piață a lui Stoian, conform transfermarkt.de

Citește și:

Ruptură la FCSB: nu-l mai suportă pe Gigi Becali și deja vrea să plece de la echipă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.