Liga 1

Antonio Conceicao e dezamăgit: „Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece”

Antonio Conceicao

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 February 2019

După ce a fost dat afară de la CFR Cluj, Toni Conceicao (57 de ani) a oferit primele declarații. La plecarea din România, antrenorul părea foarte dezamăgit de experiența scurtă de la Cluj.

Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece. Este a doua oară când se întâmplă asta cu mine la CFR. Cred că pe viitor nu voi mai urca pe primul loc. Voi sta pe locul trei, pe locul patru", a declarat ironic Conceicao.

Antrenorul nu a negat că au existat la un moment dat probleme în vestiar, dar relaţia generală cu jucătorii a fost una bună: "Am vorbit cu unii jucători, unii mi-au dat mesaje. Asta este viaţa de antrenor. Eu sunt sincer. Am avut o relaţie bună cu grupul. Am avut şi probleme, se întâmplă".

„Petrescu este o variantă, a făcut performanţă anul trecut, a câştigat titlul. Decizia este a administraţiei", a conchis portughezul.

În cel de-al treilea mandat al său la CFR, Conceicao a pregătit echipa în 30 de partide, în toate competițiile și are un palmares de 17 victorii, nouă remize și patru înfrângeri.

vezi și:

Bookmakerii nu-i cred pe șefii din Gruia! Antrenorul favorit la pariuri s-o preia pe CFR Cluj, înaintea lui Minteuan + toate cotele oferite

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.